Paintball vuokraus

Hyptic Teamin Paintball – välinevuokraus Jyväskylä ja Joutsa, sekä pelikenttämme Joutsassa odottavat sinua!

Paintball välinevuokraus Jyväskylä ja Joutsa

Tarjoamme vuokralle laadukkaat pelivälineet edullisesti, niin polttareihin kuin tykytapahtumiin, tai vaikkapa vain arjen irtiottoon! Tule kavereinesi kokeilemaan värikuulasotaa pelikentällemme, tai vuokraa välineet ja pelaa vaikka mökillä. Opastamme mielellämme välineiden toiminnan ja tarvittaessa järjestämme myös ohjatut pelit kentällämme. Hyvin huolletut välineemme takaavat parhaan mahdollisen Paintball nautinnon!

Lisäsimme lumipuvut valikoimaamme, joten nyt Paintball on kenties jopa hauskempaa talvella kuin kesällä. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan pelipäiväksi max. -15 asteen päivän, mieluiten vain pikkupakkasen.

Paintball on erinomaista viihdettä lähes kaikille, sillä sen tuottama adrenaliini sekä jännitys on suorastaan käsin kosketeltavan todellista, eikä pelissä pärjäämisen esteenä ole ikä tai sukupuoli. Paintball on kuitenkin sen verran fyysinen laji, että jonkinlainen peruskunto pitää olla.

Paintball välineitä vuokraamalla on helppo toteuttaa unohtumattomat, parhaat polttarit! Tarjoamme myös Paintball pelikentän Joutsassa, jossa ohjatut pelit ovat myös mahdollisia.

Välinevuokra on viikolla 19€ ja viikonloppuna 23€

Hinta sisältää:
+ Tippmann puoliautomaattisen merkkaimen
+ V-force suojamaskin huurteenestolla
+ Kaasun joka riittää noin 700 kuulaan
+ Käsineet
+ Tiimivärit
+ Liput
+ Skenaariot auttamaan pelitapahtuman suunnittelussa
+ Muutamia varavälineitä / vuokrauskerta

Lisäksi tarjoamme:
+ Kuulat 13€ /500kpl
+ Maastohaalarit tai lumipuvut 5€ /kpl
+ Lisäkaasu 4€ /kpl
+ Erikoisvälineet skenaarioihin 10€
+ Joutsan Paintball pelikenttä 1€ /hlö
+ Ohjatut pelit sopimuksen mukaan.
+ Sopimuksen mukaan valokuvaus muistoksi. Kuvaus sisältää muutamia toimintakuvia sekä ryhmäkuvan.

Keskimääräinen kuulakulutus on n. 350kpl / pelaaja / 2-3h räiskintää, kun kyseessä on pääosin kokemattomista pelaajista koostuva ryhmä. Pelityylistä riippuen kulutus voi kuitenkin olla mitä vain väliltä 250-500kpl / pelaaja.  Käytämme vain laadukkaita värikuulia.

Vuokraa pelivälineet soittamalla numeroon 044 5575700 / Ilmo Nurminen

Paintball eli värikuulapelit

Pelin perusidea on osua vastapelaajaan värikuulalla, jolloin pelaaja tippuu pelistä pois. Tavallisesti pelissä on kahden tiimin kamppailu voitosta, jossa kohteena voi olla esimerkiksi lipunryöstö.
Lisätietoa Paintball peleistä löydät lajiesittelysivulta osoitteesta Paintball.fi

Värikuulasodan turvallisuus

Adrenaliiniryöppyjä, jännitysnäytelmää, lipunryöstöä ja kaiken huipuksi kuka selviää ilman osumaa?
-”no ramboilukykyyn ei kannata liikaa luottaa”

Ennen pelejä (kuten myös itse pelissä) tärkein seikka on taata kaikkien pelaajien turvallisuus. Suojamaskit kuuluu pitää päässä niin kauan kunnes merkkaimen varmistin ja piipputulppa ovat kaikilla pelaajilla aseissaan taas päällä. Suoja-alue kannattaa sopia, jossa voi tarvittaessa vaihtaa vaikka maskia. Kaikki paljaat ihoalueet pitäisi peittää, jotta kipeiltä osumilta vältyttäisiin. Alle 8 metrin päästä ei pitäisi ampua ja päähän ei kuuluisi tähdätä.

Paintball pelikenttä palveluineen Joutsassa tarjoaa joka vuosi enemmän

Tule kokemaan uusi Paintball -kenttämme! Rakensimme ensimmäisen kenttämme helposti siirrettävistä esteitä, joka on harvassa metsässä. Seuraavaksi on tulossa peltokenttä, joka tulee olemaan täynnä yllätyksiä!
Lähitulevaisuudessa panostamme kenttien rakentamiseen ja pelaajien viihtyvyyteen resurssien mukaan.

Vinkkejä lisävarusteisiin

Varusteista maastokengät kannattaa ottaa kotoa mukaan jos millään mahdollista. Lisäksi päälaelle sekä kaulan alueelle kannattaa suojavaatetusta harkita.