Hyptic Games

Promopelit / menekin edistämispelit

Haluaisitko toteuttaa yrityksellesi tai yhdistyksellesi verrattoman markkinointityökalun? Tässä se on! – tosin ihan kaikkeen ei pelikään sovellu. Parhaimmillaan promopeli – siis menekin edistämispeli – on niin hyvä, että sitä haluaa pelata uudestaan ja uudestaan. Jokaisen pelikerran yhteydessä pelin sisältö välittyy vähintään kahdelle ihmiselle, eikä hyvää peliä unohdeta kaapin perälle pölyttymään.

Pelisuunnittelun ammattilaisina emme väännä väkisin peliä ideasta kuin ideasta, vaan suunnittelemamme pelin on oltava hyvä – julkaisimmepa sen sitten itse tai julkaisipa sen joku muu. Halutun sisällön jalostaminen hyväksi peliksi kestää aikaa, mutta ajatusten hautuminen on ilmaista ja vain varsinaiset suunnittelu- sekä testaustunnit lasketaan lopulliseen hintaan. Ehdota meille haluamanne laista promopelisisältöä, niin suunnittelemme teille siitä hyvän pelin. Parhaimmillaan promopeli tuottaa rahaa jo ennen kuin epäsuoria markkinointihyötyjäkään on laskettu mukaan ja huonoja promopelejä emme päästä edes testipöydän ulkopuolelle. Kokeile ja ylläty kuinka hyvin se toimii!


Hyptic Gamesin historia

Hyptic Teamilla on pitkä kokemus pelialalta. Aloitimme toimintamme 2009. Tuolloin hyllyssämme oli pari peliprotoa ja kansiossa parikymmentä pelikonseptia toiminnan aloittamista edeltäneiden vuosien varrelta. Aktiivisen pelialalla toimisjaksomme aikana kävimme kolme kertaa Essen Spielissä vuosina 2010-2012 ja lisäksi vaikutimme Suomen lautapelinkehittäjät ry:n syntyyn. Sen rinnalle muodostui myöhemmin Arctic Union -koalitio, jonka myötävaikutuksesta alkuperäinen ry todettiin turhaksi ja lakkautettiin. Tällä hetkellä pelikonseptikansio on yli puolet lihavempi ja protojakin toistakymmentä. Julkaistuja pelejäkin löytyy pari, sekä yksi julkaisuvalmis ja pari lopullista grafiikkaa vailla olevaa. Palaamme omien pelien julkaisutoimintaan lähivuosina, jos/kun muu liiketoimintamme antaa siihen tilaa.


Lautapelituotteemme

Näitä voi tilata varastostamme ottamalla yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla. Hinta riippuu tilausmäärästä, mutta jäljellä oleva varasto myydään pois halvalla!


Tornado Alert!
Tornado2nded-webstoreq2

Tornado Alert! on nopeatempoinen yhdistelmä tikki- ja nopeuspeliä. Peli on hauska, jännittävä ja viihdyttävä yhdistelmä tuuria ja taitoa. Se on parhaimmillaan 4-6 pelaajan partypeli -tyylisenä kokemuksena, mutta toimii hyvin 2-3 pelaajallakin. Pelin pariin palaa mielellään uudestaan, sillä jokainen pelikerta on sopivasti erilainen. Vaihtelevuuden lisäksi peliä voi kaiken lisäksi pelata kolmella hyvin erilaisella tavalla.

Tekniset tiedot:

Pelaajamäärä: 2 – 6
Pelin kesto: 5 – 45 minuuttia, riippuen valitusta pelitavasta.
Ikäsuositus: 8+

Pakkaus sisältää

75 korttia
15 pelimerkkiä
50 -sivuinen pisteiden kirjausvihko
Pistelauta ykkösversioon
Säännöt suomeksi ja englanniksi

Peli on valmistettu Virossa.


Shroom Boom
Shroom Boom webq2

Shroom Boomissa pelaajat ovat psykedeelisessä syksyisessä sienimetsässä keräämässä sieniä. Pelaajat keräävät sieniä maistelemalla niitä. Varomaton pelaaja voi kuitenkin löytää itsensä sairaalasta pelin päätteeksi, sillä koska tahansa voi käydä niin, ettei maistettu sieni olekaan sitä miltä se näyttää.

Tekniset tiedot:

Pelaajamäärä: 2 – 6
Pelin kesto: n. 15min
Ikäsuositus: 8+

Pakkaus sisältää

38 korttia
Säännöt englanniksi

Peli on valmistettu kiinassa.