Kutistemuovitukset

Joustava ja erittäin kilpailukykyinen kutistemuovituspalvelumme lienee kokonaisuutena ainoa laatuaan koko Suomessa. Kutistemuovitus on kätevä ja tyylikäs tapa suojata myyntiin menevät tuotteet. Kutistemuovilla suojattavan tuotteen maksimimitat ovat 520mm x 390mm x 260mm ja paino voi olla mitä tahansa väliltä 50g – 15kg. Alle 50g painoisiakin voi muovittaa, kunhan kyseessä ei ole herkästi särkyvä tuote. Esim. kevyessä pahvikotelossa oleva cd -levy soveltuu hyvin kutistemuovitukseen. Hyvin monen muotoiset pakkaukset soveltuvat myös muovitettaviksi ja jopa ilman pakkausta esim. vaatteet. Vaatepakkaukseen suosittelemme pohjalle kuitenkin pahviarkkia, jolloin kutistemuovitus nopeutuu ja pakkaus on lisäksi kestävämpi käsitellä. Tapauskohtaisesti kutistemuovitus voi toimia myös koveria kohtia sisältävien tuotteiden tai pakkausten kohdalla.

Koneellamme voi muovittaa lähes mitä vain sopivan kokoista ja painoista, myös elintarvikkeita.

Kutistemuovituspalvelumme on tarkoitettu erityisesti lyhytaikaiseen ja/tai satunnaiseen tarpeeseen yrityksille, jotka eivät syystä tai toisesta ole kiinnostuneita investoimaan kalustoon ja kunnossapitoon.

Lyhytaikainen ja/tai satunnainen käyttö voi tarkoittaa pienimmillään muutaman tuotteen koe-erää, ja suurimmillaan muutaman päivän mittaista pakkaustyötä koneemme maksimikapasiteetilla, joka on keskimäärin 200-300 tuotetta /h. Nopeuteen vaikuttaa tuotteen koko ja muoto, sekä särkymisherkkyys käsiteltäessä. Suurien tai hankalasti käsiteltävien tuotteiden kohdalla kutistemuovitusnopeus saattaa olla kuitenkin vain n.150kpl/h. Yli 300 tuotetta tunnissa on myös mahdollista jos tekijöitä on kaksi, tuote soveltuu hyvin kutistemuovitukseen, eikä koneen käyttäjän tarvitse muuta kuin muovittaa tuotteita. Kahdella työntekijällä olemme saavuttaneet maksiminopeuden 387kpl/h.Dempack H22 pakkauskone

Kappalemääräisesti vähäisten pakkaustöiden kohdalla on todennäköisesti kannattavinta tulla tekemään työ omatoimisesti toimistollemme, osoitteeseen Länsitie 7, 19650 Joutsa.

Jos pakattavaa riittää koko päiväksi, tai tavaraa on enemmän kuin yhden eurolavan verran, suosittelemme koneen vuokraamista. Vuokraaminen voi olla järkevää jopa yli 50 kilometrin etäisyydellä Joutsan kuntakeskuksesta.

Vuokratessanne koneen, toimitamme sen haluamaanne paikkaan, opastamme alkuun koneen käytössä ja haemme sen lopuksi pois. Halutessanne voitte vuokrata meiltä myös osaavan pakkaustyöntekijän käyttämään konetta. Koneemme on kuvan mukainen Dempack H22.

Tilaa palvelu tai kysy lisää palvelusta soittamalla numeroon 044 557 5700 ,niin katsotaan kuinka voimme auttaa.

ystävällisin terveisin,

Ilmo Nurminen, Hyptic Team